16/05/2021

PresapeNet.Com

Stiri de ultima ora!

Actualitate: 36 de cetățeni din Sri Lanka au fost aduși de la Botoșani

1 min read

Cetatenii din Sri Lanka au fost aduși cu doua autocare de la Botosani, un transport organizat, se pare, de Prefectura Botosani.

Ei erau angajați la o firmă de confecții din comuna Mihai Eminescu din Botoșani, dar la un moment dat, unul dintre ei a făcut COVID-19 și au intrat toți în carantină instituționalizată timp de trei săptămâni, după care li s-a spus că se pot întoarce acasă. Oamenii au fost concediați.

Niciun avion comercial nu zboară însă spre Sri Lanka, țară care are aeroporturile închise. Cel mai probabil, cetățenii ar putea să fie repatriați cu o cursă charter, dar, nu se știe din ce motiv, se pare că s-a produs o încurcătură sau un scurtcircuit de comunicare în rândul autorităților.

În urma situației speciale apărute, la aeroport a venit duminică seară și ministrul muncii, Violeta Alexandru, pentru a vedea ce se poate face în acest caz. Poliția nu le permitea oamenilor să staționeze în aeroport, pentru că nu aveau bilet de avion. Oamenii nu au bani să-și cumpere bilet de avion și oricum, nicio cursă nu zboară la Colombo.Preluat https://www.digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *